Turdus Merula


Stránky jednoho karlínského kosa turdus merula
 

Kosí moudro

Hlavně se sám ze sebe neposrat.

Turdus Merula

Náhodný kos

náhodný kosKosí galerka



Kosí CD

kosí CD Stáhněte si kosí CD

Kontakt

K odeslání emailu použijte formulář Psaní pro kosa.

Registrace

Pro registraci použijte registrační formulář.

RSS

Kosí RSS kanál

Odkazy

Důležité informace

25. října 2013
První důležitá informace je, že kosí stránky budou během několika dní (nejpozději v neděli 27.10.) dostupné přes novou doménu www.turdusmerula.cz. Jestli používáte kosí RSS kanál, tak si ho pak přenastavte na www.turdusmerula.cz/merelrss.php. Stránky http://www.kachno.com/turdusmerula budou stále dostupné, ale jen v podobě jednoduché stránky s informací o změně domény. 

Další důležitá informace se týká ... chvilka napětí ... kosího CéDéčka Zobí kosání. Neuvěřitelné se stává skutečností. Během příštího týdne se objeví v sekci CD verze ke stažení (skladbičky ve formátu MP3 v jednom .zip souboru). Bude to sranda, jen zadáte svůj email, zaškrtnete/nezaškrtnete, jestli chcete do budoucna dostávat další informace, kliknete na "Odeslat" a pak vám přijde email s odkazem ke stažení souboru. Po kliknutí na odkaz by se měl soubor začít stahovat automaticky (tedy samozřejmě když potvrdíte stahování). Jak prosté, milý Watsone. Lidé, kteří se již zaregistrovali, dostanou email s odkazem ke stažení souboru automaticky ... tedy v případě, že zaškrtli, že chtějí do budoucna dostávat informace, proto tam to zaškrtávátko je.

A ještě jedna důležitá informace o CéDéčku. Hmatatelné cédéčko i s pěkným obalem a s překvapením by mělo být hotové do konce roku, ale napřed si chci být jistý, že nevypaluji nahrávku se špatným zvukem. Skladbičky sice poslouchám přes studiová sluchátka, studiové monitory, počítačové bedničky, obyčejná přenosná sluchátka a teké přes Focusrite VRM Box, což je simulace různých reproduktorů v různých prostředích, ale i tak raději počkám na pár referencí na internetovou verzi.

Povedené video: Focusrite // VRM Box Promo

Sdílet na Facebooku

Všechny články